Strašna ispovest mlade devojke: Kada sam imala 14 godina, silovali su me dečko i njegovi drugovi, a onda su me ISTETOVIRALI (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna ispovest mlade devojke: Kada sam imala 14 godina, silovali su me dečko i njegovi drugovi, a onda su me ISTETOVIRALI (VIDEO)

Latišija Sančez (20), iz Albukerkija u Nju Meksiku, otkrila je televiziji CBS da je imala samo 14 godina kada su je silovala petorica muškaraca, od kojih je jedan bio njen tadašnji dečko.

Mlada žrtva nasilja ispričala je kako su je divljački napali i istetovirali joj ime nasilnika kao deo užasnog trenda.

Latišija Sančez (20) iz Albukerkija u Nju Meksiku otkrila je televiziji CBS da je imala samo 14 godina kada su je silovali petorica muškaraca, od kojih je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bio njen tadašnji dečko.

U toku zlostavljanja su joj istetovirali ime “Aron” na vratu, koristeći olovku, iglu i mastilo.

– Nisam mislila da ću biti silovana, pogotovu da će me silovati ljudi koje ne poznajem, a da će moj dečko to dozvoliti – kaže Latišija.

Priznala je da joj je bilo teško da se suoči sa traumatičnim iskustvom posle šest godina i da se svaki put kada vidi tetovažu bolne uspomene vraćaju.

– Teško je, sva ogledala su mi pokrivena zato što ne mogu da pogledam sebe – rekla je

Još jedna žena, koja je bila u naslinoj vezi je Elana Garsija koja je morala da istetovira “Riki”, ime svog dečka, iz straha od zlostavljanja.

– Hteo je da mu pokažem da sam njegova, a ja sam samo htela da mu udovoljim – kaže Elena.

Sad im Don Maestras, koja se bavi uklanjanjem tetovaža i sama ima slično iskustvo, pomaže da uklone obeležja koja vraćaju traumatične memorije.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.