Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranke Federacije BiH danas o izborima u Srebrenici

SARAJEVO - U Srebrenici će danas biti održan sastanak predstavnika političkih partija iz Federacije BiH - SDP, SDA, Stranka za BiH, Stranka za bolju budućnost (SBB), kako bi se razgovaralo o načinu glasanja u Srebrenici na opštinskim izborima koji će biti održani u oktobru ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sastanak četiri stranke: Izborni zakon se mora mijenjati

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2012

SREBRENICA - Predstavnici političkih partija SDA, SDP, SBB BiH i Stranke za BiH poručili su danas iz Potočara, kod Srebrenice, da će izvršiti dodatni pritisak na međunarodnu zajednicu kako bi ostvarili posebna izborna pravila za Srebrenicu, da bi se omogućilo da svi predratni stanovnici te opštine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.