Stranka Slobode i Pravde  predstavila plan za Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2021, 16:00

Stranka Slobode i Pravde predstavila plan za Beograd

Stranka slobode i pravde predstavila je danas svoj plan za Beograd, koji predviđa, kako navode, da svako dete ima mesto u vrtiću koje se neće plaćati, učenici besplatne udžbenike, čistiji vazduh, izvođenje radova u roku.

Lider S SP Dragan Đilas naveo je da plan za "dan posle" predviđa i da svaki penzioner koji prima manje od 20.000 dobije još jednu penziju, a svaka porodilja paket sa svim neophodnim stvarima, objavio je portal Direktno.rs.

On je napomenuo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ima onih koji se sećaju, kako kaže, da se za pet godina može napravi 45 obdaništa i devet osnovnih škola.

Predsednica beogradskog odbora S S P Mila Popović rekla je da njihov plan garantuje da će svi đaci dobiti besplatan komplet udžbenika i da će imati zdrav obrok.

Navodi i da će reke biti čiste, "da ćemo disati manje zagađen vazduh, da će slavinama u našim stanovima teći čista pijaća voda sa Makiškog polja, da će stari Savski most ostati na svom mestu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.