Stranka Nenada Popovića ušla u parlament

Izvor: Radio 021, 22.Mar.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranka Nenada Popovića ušla u parlament

Srpska narodna partija (SNP), na čijem čelu je Nenad Popović, prerasla je danas u parlamentarnu političku stranku, jer je njen novi član postao narodni poslanik Milan Petrić.

"Kao poslanik SNP-a imaću veću podršku za ostvarenje ciljeva za koje se zalažem. Ekonomija je ključna za građane Srbije. Ne možemo uspešno da branimo naše nacionalne i državne interese sa najnižom platom u regionu, zato je naš glavni cilj da građanima obezbedimo posao i veće plate", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Petrić, koji će ubuduće biti član predsedništva SNP-a i poslanik te stranke u Narodnoj Skupštini Republike Srbije.

Petrić je istakao da program SNP obezbeđuje ne samo ekonomski razvoj, već i vođenje odgovorne socijalne politike. "Učinićemo sve da radnici, penzioneri, samohrane majke, i sve druge ugrožene socijalne grupe, povrate poverenje u državu i ponovo u njoj pronađu siguran oslonac", rekao je Petrić.

On je naveo da je SNP za njega bila logičan izbor, jer "to nije partija koja pripada bilo kojoj političkoj krajnosti, već partija koja vodi umerenu, argumentovanu i realnu politiku u interesu svih građana Srbije".

Petrić je izabran za narodnog poslanika na parlamentarnim izborima 2014. godine na listi Demokratske stranke, kao predstavnik Udruženih sindikata Srbije "Sloga".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.