Stranac nam otvara oči: Ovako brinete o deci?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranac nam otvara oči: Ovako brinete o deci?! (VIDEO)

Bloger Fabijan Vendrig, koji sada živi u Srbiji, podelio je snimak o krajnje nemarnom postupku vozača u Beogradu. I u pravu je!

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Često čujem ovu rečenicu u Srbiji: 'Mi mnogo vodimo računa o našoj deci'", napisao je Fabijan Vendrig na svom Twitter nalogu uz video koji je snimio vozeći se beogradskim ulicama.

Tačnije, preko Mosta na Adi.

Stavio je kameru na svoju komandnu tablu i snimao. Dok je prelazio most, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio je svedok krajnje nesavesnog postupka jednog vozača. Zaustavio je automobil nasred mosta, kako bi iz vozila izašlo dete!

"Ovime se ne krši samo zakon, već se ugrožava život deteta, vaš život i životi drugih", napisao je Fabijan, uz ironično: "Svaka čast".

"We care about our children" I hear often in #Serbia . Sure, we care about our children and other #road users here in #Srbija. Just 2 hours ago this happened on #Ada bridge in #Belgrade … Well done ! Svaki čast! #trafficsafety@SaobrKamera@DamirOkanovicpic.twitter.com/7bYB8f7vph

— Fabian Vendrig (@fabianvendrig) December 12, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.