Strah zbog prostitutke: Fatima seje HIV u Srbiji?

Izvor: Mondo, 27.Jun.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strah zbog prostitutke: Fatima seje HIV u Srbiji?

Srpska policija je na nogama. Ne zbog terorizma, ali je u neku ruku u pitanju nacionalna bezbednost.

Foto: YouTube/printscreen/Onus News Service ilustracija

Raspisana je potraga za 38-godišnjom Jordankom koja je za devet meseci spavala s više od 500 muškaraca. Fatima, koja kao da je u zemlju propala, navodno je zaražena HIV-om, piše B92.

Poslednjih dana, medije je preplavila vest o migrantkinji iz Jordana koja je, sumnja se, zaražena HIV-om >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i koja je navodno imala odnose s više stotina muškaraca na teritoriji Srbije.

U Komesarijatu za izbeglice su potvrdili da je Fatima boravila u nekoliko smeštajnih centara, ali da ništa nije ukazivalo da je fizički bolesna.

Italijan namerno HIV-om zarazio 32 žene!

Mediji pišu da je srpska policija raspisala poteru za Fatimom, a prema nekim nezvaničnim informacijama, ona je viđena u Beogradu, na mestima gde se okupljaju prostitutke.

"Kurir" piše da je Fatima prošle godine kao migrant stigla u Srbiju i odmah počela da se bavi prostitucijom.

Zabeleženo je da je najpre "ordinirala" po Vojvodini, tačnije u Subotici i Kikindi gde je bila u prihvatnom centru, prenosi list.



Devojka iz Zaječara namerno širila sidu

Sredinom maja ove godine ona je navodno pobegla u Beograd gde je, sumnja se, nastavila da prodaje svoje telo.

"Policija je dobila dojavu da Fatima, uprkos tome što je znala da ima sidu, nastavlja s prostitucijom. Uglavnom je to radila u blizini (glavne) železničke stanice i u parku kod Ekonomskog fakulteta", rekao je izvor lista.

Prema procenama,  u proseku je imala i po tri ili četiri klijenta dnevno što dovodi do brojke od više stotina ljudi, što migranata, što građana Srbije.

Tek poslednjih deset dana u odnosima s nekoliko migranata, ali i ljudi iz Srbije, zaraženo je nekoliko ljudi, preneo je "Kurir".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.