Stradao testirajući novu opremu

Izvor: RTS, 19.Maj.2013, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao testirajući novu opremu

Vlasnik firme "Ekohit" Dragan Jovanović iz sela Orašac preminuo u leskovačkoj bolnici od povreda zadobijenih u radionici. Nesreća se dogodila prilikom testiranja nove mašine.

Od povreda zadobijenih u radionici preminuo je vlasnik drvoprerađivačke firme "Ekohit" Dragan Jovanović (1976) iz sela Orašac, na Odeljenju opšte hirurgije u Leskovcu. 

Radnik tog preduzeća Zoran Simonović rekao je Tanjugu da je Jovanović povređen prilikom testiranja nove mašine, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se sve desilo munjevito. U radionici je bilo nekoliko radnika.

"Testirali smo nedavno kupljenju mašinu, nekoliko nas je bilo u radionici kada se Dragan u jednom trenutku samo uhvatio za stomak. Odmah je prebačen u bolnicu, ali eto šta se desilo", rekao je Simonović.

Prema rečima očevidaca, tokom testiranja nove mašine za preradu drveta iz nje je izleteo nož ili deo noža i pogodio Jovanovića direktno u stomak.

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je Tanjugu da je policija izašla na lice mesta i da je izvršen uviđaj.

Tačan uzrok kvara znaće se tek nakon veštačenja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.