Stotinu Novopazaraca traga za Ramizom koji se utopio u Trnavici

Izvor: SandzakPress.net, 22.Jan.2023, 16:35

Stotinu Novopazaraca traga za Ramizom koji se utopio u Trnavici

Gotovo stotinu dobrovoljaca, prijatelja i rođaka traga danas za nestalim Ramizom Rožajcem, koji se u četvrtak utopio u rijeci Trnavici. Raspoređeni u više ekipa građani tragaju na potezu od mjesta na kojom je Ramiz upao u rijeku, pa sve do novopazarskog naselja Postijenje gdje je pronađeno tijelo Safeta Zekića, koji je u rijeku ušao pokšavajući da od utpanja spasi svog komšiju Ramiza. Za sada ekipe na terenu nisu pronašle Ramiza, niti su naišle na neki trag koji bi suzio teren za pretragu. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << saznajemo dobrovoljci će potragu nastaviti i narednih dana, a upućen je poziv i Vojsci Srbije da se uključi. Izvor: SANA The post Stotinu Novopazaraca traga za Ramizom koji se utopio u Trnavici appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Pronađeno tijelo Ramiza Rožajca

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jan.2023, 12:38

Danas je pronađeno tijelo Ramiza Rožajca koji se utopio u rijeci Trnavici. Za njim se svakodnevno tragalo od prošlog četvrtka. Tijelo Rožajca pronađeno je kod reciklažnog centra, u blizini hotela Oxa, nekoliko kilometara nizvodno od mjesta na kojem je upao u rijeku. Podsjetimo, u petak je u naselju...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.