Stotine ostale bez vozačke dozvole zbog trotineta na minhenskom Oktoberfestu

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stotine ostale bez vozačke dozvole zbog trotineta na minhenskom Oktoberfestu

Nemačka policija je objavila da je stotinama korisnika električnih trotineta oduzela vozačke dozvole jer su ih vozili pijani tokom pivskog festivala Oktoberfesta u Minhenu, javio je noćas CNN. Članak Stotine ostale bez vozačke dozvole zbog trotineta na minhenskom Oktoberfestu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se desi kada se minhenske pivopije navade na električne trotinete?

Izvor: B92, 08.Okt.2019

Nemačka policija je objavila da je stotinama korisnika električnih trotineta oduzela vozačke dozvole jer su ih vozili pijani tokom pivskog festivala Oktoberfesta u Minhenu, javio je noćas CNN...Ukupno 414 ljudi je uhvaćeno da voze e-trotinete dok su bili pijani, od čega su 254 čoveka zato ostala...

Nastavak na B92...

Stotine ostale bez vozačke dozvole zbog trotineta na Oktoberfestu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2019

Njemačka policija je objavila da je stotinama korisnika električnih trotineta oduzela vozačke dozvole jer su ih vozili pijani tokom pivskog festivala Oktoberfesta u Minhenu, javio je noćas CNN.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.