Stopirano emitovanje Nadrealista?!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stopirano emitovanje "Nadrealista"?!

Iako je bilo najavljeno emitovanje druge pilot-epozode “Nadrealisti” tokom novogodišnjih praznika na Prvoj srpskoj televiziji, to se nije dogodilo, a kada će niko sa sigurnošću ne može da kaže kada će se to desiti.

Nadrealisti potekli iz njegove glave: dr Nele Karajlić  

U najluđoj noći gledaoce, kao i ekipu serije, iznenadila je repriza prve pilot-epizode. Razlog tome ne zna ni reditelj serijala Milorad Milinković Debeli.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Ne znam zašto nije pušten nastavak. Iskreno, i ja sam mislio da će pustiti, ali nisu i zaista ne znam ništa o tome - kaže reditelj novih “Nadrealista” i dodaje:

 

- Mi smo u procesu rada i ne mogu sada da vam kažem koliko imamo snimljenog materijala i kada će on biti emitovan, ali što se nas tiče mislim da bi moglo da na proleće da počne da se prikazuje - ističe Milinković u izjavi za "Blic“.

 

Sa Prve srpske televizije objašnjavaju da su zbog velikog interesovanja gledalaca i sjajnog rejtinga tokom novogodišnjih praznika reprizirali prvu epizodu.

 

- O nastavku serijala blagovremeno ćemo obavestiti javnost - kažu sa Prve.

 

Opet iz producentske kuće “Adrenalin” poručuju da je druga epizoda spremna za emitovanje, ali kada će to biti zavisi samo od programske šeme Prve srpske televizije.

 

- Mi nastavljamo sa radom na narednim epizodama i sigurni smo da publiku uskoro čeka sjajan provod uz serijal “Nadrealisti” na Prvoj - poručuju iz “Adrenalina”.

 

Producent Svetlana Drinjaković, ekskluzivno za “Blic” otkriva i šta će se dešavati u nastavku serijala.

 

- Gledaćemo kako se nadrealisti hvataju u koštac sa novim virusom koji preti Srbiji. Ne propustite ni TV duel koji je aktuelan već 700 godina, vođen od strane britke voditeljke. “S one strane uma” će mrtvi i živi sukobiti interese, dok sa ove strane uma gledaocima ostaje da se dobro zabave - zaključuje Drinjaković.

 

Uz Neleta Karajlića u novim "Nadrealistima" igraju i Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Miloš Samolov, Goran Sultanović...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.