Stojčić: Na Trgu fontana sličnog oblika

Izvor: Danas, 19.Avg.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojčić: Na Trgu fontana sličnog oblika

Izgled nove fontane na Trgu Nikole Pašića biće poznat u narednih 10 do 15 dana i sugrađani mogu da budu sigurni da će na ovom mestu fontana postojati i u budućnosti, rekao je glavni gradski urbanista Marko Stojčić, navodi se u današnjem saopštenju gradskog Sekretarijata za informisanje. Članak Stojčić: Na Trgu fontana sličnog oblika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ministarstvo odbrane ne može preuzeti odgovornost za uslove u kojima žive bivši stanari „Bristola“

Izvor: Danas, 19.Avg.2019

Budući da Ministarstvo odbrane nije korisnik nekadašnjeg hotela „Bristol“, da se objekat nekadašnjeg hotela više ne održava i da ne postoji zakonski osnov da se planiraju i opredele novčana sredstva za plaćanje komunalnih usluga, Ministarstvo odbrane ne može preuzeti odgovornost za uslove...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.