Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojaković Bogdanoviću o kupovini dresa: "Nemaš ti te pare"

Novi košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović još nije izabrao broj u novom klubu, a kroz šalu je pitao Peđu Stojakovića koliko košta njegova šesnaestica.

Bogdanović je potpisao trogodišnji ugovor sa Kingsima, ali i dalje nije izabrao broj. Do sada je u klupskoj karijeri uvijek nosio dres sa brojem 13, ali u Sakramentu to neće moći, jer je taj broj zauzet.

Reprezentativac Srbije je otkrio anegdotu koja se dogodila u prestonici Kalifornije, kada je pitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Peđu Stojakovića koliko košta da se njegova šesnaestica skine sa svodova dvorane kako bi je on ponio na leđima.

"Našalio sam se s Peđom i pitao ga koliko košta "16", da se skine sa svodova dvorane, rekao mi je kroz smijeh: "Nemaš ti te pare", poslije je spomenuo osam miliona”, otkrio je Bogdanović u intervjuu za Sport klub.

(informer.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.