Što je građanima Srbije gore - nama će biti bolje: OBRADOVIĆ OTKRIO SUŠTINU PROGRAMA SzS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 08:21

Što je građanima Srbije gore - nama će biti bolje: OBRADOVIĆ OTKRIO SUŠTINU PROGRAMA SzS (VIDEO)

Nebitno je da li će nas pogoditi ekonomska kriza, ili neka pošast kao što je koronavirus, što nas veća nesreća snađe, Boško i ekipa više se raduju.

Lider Dveri Boško Obradović gostujući u Utisku nedelje otkrio je kojim taktikama se služi Savez za Srbiju. Ukratko, suština je u "što je gore Srbiji i njenim građanima, to je bolje za SzS i njihovu malu četu".

Obradović je rekao da je o svim svojim akcijama unapred obaveštavao predstavnike SzS koji su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poručivali da sačeka da se dogodi neki loš scenario u Srbiji, kako bi im svima krenulo nabolje.

- Svaku od aktivnosti koju sam uradio, a koja mi se pripisuje da sam je samostalno uradio, pre toga sam je predložio na organima SzS. Onoga trenutka kada sam video da se svi ti metodi odlažu čekajući da reaguje Evropska Unija, čekajući da Aleksandar Vučić potpiše nezavisnost Kosova, čekajući da se desi ekonomska kriza koja će ga sama srušiti, ja sam shvatio da ne mogu da učestvujem u toj vrsti pasivnog bojkota - objasnio je Obradović.

Sada smo konačno saznali koji je program dela opozicije. Oni dakle teže ka tome da Srbija propada kako bi konačno uspeli da dođu na vlast. Nebitno je da li će građane pogoditi ekonomska kriza, ili neka pošast kao što je koronavirus, što nas veća nesreća snađe, Boško i ekipa više se raduju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.