Stižu rešenja za porez na oružje za 2018.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu rešenja za porez na oružje za 2018.

Poreska uprava Srbije saopštila je danas da je u toku uručenje rešenja o utvrđenom porezu na registrovano oružje za 2018. godinu.

Obveznik poreza na oružje je lice na koje glasi oružni list, odnosno kolekcionarska dozvola, kao i dozvola za nošenje oružja, prema Zakonu o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara, podsećaju iz Poreske uprave.

Porez na automatsku pušku iznosi 13.280 dinara, a za poluautomatsku 5.330 dinara.

Za oružje za ličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bezbednost za koje je izdat oružni list za držanje oružja, odnosno kolekcionarska dozvola, porez je 3.600 dinara, a ukoliko je uz to izdata i dozvola za nošenje - porez je 17.940 dinara.

Rok za plaćanje ove poreske obaveze je 15 dana od dana dostavljanja rešenja.

Obaveza plaćanja poreza nastaje danom izdavanja oružnog lista, odnosno kolekcionarske dozvole, kao i dozvole za nošenje oružja i plaća se u godišnjem iznosu za svaki komad oružja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stižu rešenja za porez na oružje

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2018

Poreska uprava Srbije saopštila je danas da je u toku uručenje rešenja o utvrđenom porezu na registrovano oružje za 2018. godinu...Porez na automatsku pušku iznosi 13.280 dinara, a za poluautomatsku 5.330 dinara...Za oružje za ličnu bezbednost za koje je izdat oružni list za držanje oružja,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.