Stižu i strani posmatrači

Izvor: B92, 27.Apr.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu i strani posmatrači

Strazbur -- Više stranih delegacija, iz Saveta Evrope i OEBS-a, pratiće izbore u Srbiji koji se održavaju 6. maja, saopšteno je iz Strazbura.

U Srbiju bi tako trebalo uskoro da stignu delegacije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, delegacija Parlamentarne skupštine OEBS-a i Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODHIR).

Delegacija PSSE predvođena Žan Šarl Gardetom, koju čini 21 član boraviće u Srbiji od 4. do 7. maja kako bi pratila izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajedno sa kolegama iz OEBS-a saopštio je Savet Evrope.

Zajednička konferencija za štampu posvećena izborima planirana je za 7. maj.

Pored toga, lokalne izbore u Srbiji pratiće delegacija Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti, navedeno je u najavi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Posmatrači Saveta Evrope i OEBS-a na izborima u Srbiji

Izvor: Blic, 27.Apr.2012

Delegacija Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE), kao i delegacija Parlamentarne skupštine OEBS-a i Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODHIR) pratiće izbore u Srbiji 6. maja, najavljeno je u Strazburu. Delegacija Kongresa obići će nekoliko mesta u Srbiji, među...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.