Stiže ružičasta jesen (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže ružičasta jesen (FOTO)

Ove godine jesen neće biti u samo tamnim zemljanim bojama. Koliko se čini, jesen će biti ružičasta, bar kada je riječ o modnim trendovima. Naime, kompanija "Trend Council", koja se, između ostalog, bavi predviđanjem modnih trendova, pa tako i boja koje će se nositi u nekim budućim razdobljima, najavila je pet nijansi ružičaste boje koje će se naći u brojnim kolekcijama.

Iako je trend ružičastih nijansi počeo već prošle sezone jesen-zima, ružičasta boja bi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u nadolazećoj sezoni trebalo da bude jedna od boja koja su imperativ. Ove sezone podjednako će biti popularne sve njene nijanse, od onih nježnih, blijedih, na granici bijele boje, pa do jarkih. Ružičaste su cipele, torbice i nakit, a posebno haljinice.

S obzirom na to da je jedino pravilo to da pravila nema - ružičastu slobodno nosite u donedavno nezamislivim kombinacijama, recimo sa zelenom ili plavom, ali nastojte da ne pretjerate tako što će sve na vama biti u sličnim tonovima.

Ova boja, koja će neke podsjećati i na Barbi boju, možda nije za svačiji ukus, ali je svakako vrlo zanimljiva i upečatljiva. Ako ne vidite sebe u kompletno ružičastom izdanju, rješenje je da upotrijebite samo neki ili više detalja u toj boji i na taj način upotpunite izgled i stil.

Ova nježna pastelna nijansa ružičaste boje sigurno će pronaći više poklonika. Idealna je za nadolaze dana, kada se još sa sjetom prisjećamo ljeta, sunca, topline… Smjeliji - zašto ne biste odabrali kaputić ili odijelo upravo u ovoj boji? Za ostale, tu su brojni modni dodaci - od torbica, nakita, do ešarpi, ali i obuće.

U engleskom jeziku naziv joj je "mauve", a kod nas bi se mogla nazvati i bojom ružinog pepela. Ova vrlo elegantna, zagasita, pastelna ružičasta boja, sa primjesom sive, izgleda odlično u svečanijim kombinacijama.

Ovo je najnježnija nijansa ružičaste boje, koja će u svim odjevnim kombinacijama izgledati vrlo meko, nenametljivo, prozračno…

Ova raskošna ružičasta boja će oduševiti mnoge osobe koje vole življe ženstvene boje. Ova nijansa je izrazito svestrana, pa je možete sjajno kombinovati sa odjećom crne, narandžaste, bijele i ljubičaste boje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pogledajte koje boje su u trendu ove jeseni (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2015

Ove godine jesen neće biti u samo tamnim zemljanim bojama. Koliko se čini, jesen će biti ružičasta, bar kada je riječ o modnim trendovima. Naime, kompanija "Trend Council", koja se, između ostalog, bavi predviđanjem modnih trendova, pa tako i boja koje će se nositi u nekim budućim ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.