Stiže promena vremena

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 20:21

Stiže promena vremena

U Beogradu sutra pretežno sunčano, povremeno uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab, promenljiv.

Uveče promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom uz mogućnost grmljavine. Najniža temperatura od 12 do 14, a najviša oko 27 stepeni.

Na severu i istoku zemlje pretežno sunčano, povremeno uz malu do umerenu oblačnost. U ostalim krajevima promenljivo oblačno, u jugozapadnoj, južnoj i jugoistočnoj Srbiji mestimično s kišom i lokalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pljuskovima sa grmljavinom. Uveče i tokom noći u severnim i centralnim predelima promenljivo oblačno, ponegde s kišom ili pljuskom sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar u većem delu slab, promenljiv, na istoku Srbije umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 14, najviša od 24 do 29 stepeni.

U utorak i sredu pretežno sunčano i veoma toplo, sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom i to uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Od četvrtka promenljivo oblačno, nestabilno i malo svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.