Stiže oluja u Srbiju: Spremite se

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 19:27

Stiže oluja u Srbiju: Spremite se

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je novu najavu.

Uveče i noću umereno do potpuno oblačno, ponegde na severozapadu zemlje sa slabom kišom, a južni i jugoistočni vetar biće u daljem pojačanju.

U košavskom području duvaće umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar koji će tokom noći na jugu Banata dostizati i olujne udare.

Sutra (23. februara), za vikend i početkom sledeće sedmice zadržaće se umereno do potpuno oblačno i toplo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme za ovaj period godine, u većini mesta od 15 do 19 °C, sutra ponegde i oko 20 °C.

Slaba kiša sutra se očekuje ponegde u zapadnoj polovini Srbije, za vikend mestimično u svim predelima, dok će početkom sledeće sedmice kiša biti retka pojava.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i planinskim predelima umeren i jak, povremeno i sa olujnim udarima, najavljuje RHMZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJE RHMZ UPOZORENJE Ovaj deo Srbije noćas će biti na udaru olujnog vetra, moguća je i kiša

Izvor: Blic, 22.Feb.2024

Republički hidrometeorološki zavod izdao je najnovije upozorenje na moguće olujne udare u pojedinim delovima Srbije.

Nastavak na Blic...

Danas oblačno i toplo, temperatura do 20 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 01:37

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i toplo za ovaj period godine, ali i vetrovito, na istoku i jugoistoku promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, dok se slaba kratkotrajna kiša očekuje tek ponegde u Bačkoj, Sremu, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, saopštio je Republički...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

To je to, stiže u Srbiju. Upaljen i meteoalarm; Ali...

Izvor: B92, 23.Feb.2024

RHMZ izdao najavu da se tokom prepodneva na području Bačke, Srema, zapadne i jugozapadne Srbije, kao i na pirem području Beograda, očekuje kiša...Prema izgledima vremena za danas, u Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno i toplo za ovaj period godine, ali i vetrovito, sa najvišom temperaturom...

Nastavak na B92...

Vremenska prognoza za vikend, 24. i 25. februar 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Feb.2024

Vremenska prognoza za subotu i nedelju, 24. i 25. februar 2024: biće toplije nego što je inače u ovom delu godine, ali i oblačno i povremeno sa kišom. Vremenska prognoza za subotu, 24 februar 2024. Sunce izlazi u 6.25, a zalazi u 17.18. Tokom celog dana biće oblačno, a duvaće umeren, povremeno...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.