Stipendije najboljim studentima

Izvor: RTS, 15.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stipendije najboljim studentima

Najboljim studentima državnih univerziteta u zemlji uručene su stipendije u iznosu od 1.000 evra. Stipendije su im uručili ministar Vuk Jeremić i predsednik Izvršnog odbora Eurobank EFG u Srbiji Filipos Karamanolis.

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić i predsednik Izvršnog odbora Eurobank EFG u Srbiji Filipos Karamanolis uručili su danas 100 stipendija Eurobanke u iznosu od po 1.000 evra najboljim studentima državnih univerziteta u zemlji.

Šef diplomatije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je, na svečanosti dodele stipendija, rekao da "ulaganje u individualnost" predstavlja ključ izgradnje budućeg društva jer su pojedinci ti koji donose najvažnije odluke, kako u politici i biznisu tako i u svim ostalim domenima života.

Jeremić je dodao da je pred Srbijom teška godina ali i decenija i u ekonomskom i u političkom smislu jer zemlji predstoji borba za izgradnju novog društva.

Karamanolis je rekao studentima da su "vredan rad, posvećenost i entuzijazam" vrline koje ih odlikuju, što je ta banka želela da nagradi dodeljenim stipendijama.

Eurobanka EFG stipendija dodeljuje već treću godinu u okviru programa pod nazivom "Investiramo u evropske vrednosti".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.