Stiglo pismo i u ambasadu SAD u Madridu; odmah pokrenuto... VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 18:58

Stiglo "pismo" i u ambasadu SAD u Madridu; odmah pokrenuto... VIDEO

Ambasada SAD u Madridu primila je danas pismo-bombu nakon čega je aktiviran antiteroristički protokol, a španska policija je obezbedila prostor oko ambasade.

Špansko Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je policija uspešno detonirala pošiljku nakon što je prethodno evakuisala okolne zgrade, preneli su mediji.

Ministarstvo je navelo da tom prilikom niko nije povređen.

Danas je obelodanjeno i da je na adresu kancelarije španskog premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pedra Sačeza 24. novembra stigla pošiljka sa eksplozivnom napravom koja je deaktivirana.

Podsetimo, u poslednja dva dana pet pisama-bombi poslato je na adrese državnih kancelarija, privatnih kompanija i ukrajinske ambasade u Madridu, gde je Ukrajinac zaposlen u ambasadi lakše povređen kada je otvorio pošiljku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.