Izvor: RTS, 06.Jul.2022, 06:05

Stiglo osveženje, danas najviše do 30 stepeni

Danas će u Srbiji biti malo svežije, na severu i zapadu pretežno sunčno. Na jugu i istoku očekuje se ponegde kratkotrajna kiša ili pljuskovi, a posle podne razvedravanje.
Pljuskovi i jak vetar spustili su živu u termometru, tako da se danas očekuje najviša dnevna temperatura do 30 stepeni. Još na istoku i jugu pre podne kiša, u ostalim predelima razvedravanje.
U Beogradu sunčano i sasvim prijatnih 28 stepeni, što je 8 manje nego >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << juče.
U narednih sedam dana biće osetno svežije.
U četvrtak pretežno sunčano, u toku noći na severu i zapadu, a u petak i u ostalim krajevima pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno i obilnim padavinama, naročto na jugu i istoku Srbije.
U subotu i nedelju promenljivo oblačno, na severu suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.
Od ponedeljka pretežo sunčano, a samo se u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačost očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO RASHLAĐANJE Danas svežije, temperatura do 30 stepeni

Izvor: Blic, 06.Jul.2022

U Srbiji će danas biti malo svežije, na severu i zapadu pretežno sunčano.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.