Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 07:05

Stigli topliji dani, do vikenda sunčano

Osetno toplije vreme danas i narednih biće širom Srbije. U toku dana temperatura će ići do 14 stepeni.
Pre podne će ponegde biti oblačno, a na jugoistoku zemlje sa slabim padavinama.
Posle podne očekuje se postepeno razvedravanje.
Duvaće u većem delu zemlje slab i umereni vetar, a najniža temperatura kretaće se od 0 do 4 stepena.
Dan će biti odličan za šetnju i vreme u prirodi, jer će se najviša dnevna temperatura kretati od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osam do 14 stepeni.
Sunčano i toplo biće i naredna dva dana, kada će temperatura ići i do 17 stepeni.
U petak, krajem dana i tokom noći, na severu se očekuje naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Od vikenda se ponovo vraćamo na niže temperature.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UJUTRU KIŠOBRAN, POPDNE TEMPERATURA SKAČE! U ovim delovima zemlje biće i +13, a evo kakvo na vreme očekuje narednih dana

Izvor: Blic, 09.Feb.2022

U Srbiji naoblačenje koje dolazi sa severa u toku noći ka sredi može uzrokovati kratkotrajnu kišu ili susnežicu ponegde. U sredu toplije i promenljivo oblačno sa ređom pojavom slabe kiše pre podne u centralnim predelima, a zatim svugde suvo, popodne uz postepeno razilaženje oblaka. Vetar slab...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.