Stigli su AMD Zen 4 procesori

Izvor: Piplmetar.rs, 29.Sep.2022, 04:30

Stigli su AMD Zen 4 procesori


Veliko povećanje frekvencije kao i radne temperature govore u prilog činjenici da su u AMD-u ovog puta sve karte bacili na performanse koje su u proseku 30% bolje od prethodnika. Ipak, takav je utisak samo “na prvu” jer je novi Ryzen 7000 kralj efikasnosti, a to tako nadmoćno demonstrira ECO Mode funkcijom…
Kraj leta i početak jeseni je vreme kada veliki igrači u IT industriji predstavljaju svoje novitete. AMD je u američkoj državi Teksas, tačno tamo gde je Peca pre dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i po godine bio na promociji Ryzen 5000 Renoir serije procesora za pc platformu, predstavio AMD Ryzen 7000 seriju. Praktično isto mesto, ali povod malo drugačiji – ovog puta desktop centralni processor baziran na Zen 4 jezgrima, Ryzen serije 7000 pod kodnim imenom Raphael. U pitanju je naslednik veoma uspešne Ryzen 5000 serije od koga se definitivno puno očekuje, u najmanju ruku da ponovi uspeh slavnog prethodnika.

Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.