Stigle informacije: Da, pogođen je. U glavu

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 15:19

Stigle informacije: Da, pogođen je. U glavu

Glavnokomandujući ukrajinskim oružanim snagama general Valerij Zalužni jeste bio ranjen, i to u glavu, prenose ruski mediji.

Zalužni je imao i šrapnele u telu, a povređen je tokom ruskog raketnog napada početkom maja, izjavio je neimenovani ruski zvaničnik, a prenosi Sputnjik internešenel, koji se pak pozvao na informacije ukrajinskih službi bezbednosti.

"Zalužni je prvu pomoć dobio u Nikolajevu, kako bi se zaustavilo krvarenje, a zatim je prebačen u kijevsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojnu bolnicu gde mu je sanirana povreda na lobanji”, rekao je taj zvaničnik.

Takođe dodaje i da je stanje Zalužnog dodatno bilo zakomplikovano dijabetesom tipa dva. “Prognoze su da će živeti, ali da neće moći da nastavi da obavlja svoj posao”, zaključio je taj ruski zvaničnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.