Stigla struja u centar Beograda

Izvor: B92, 03.Jul.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla struja u centar Beograda

Beograd -- Zbog manjeg požara u trafostanici koja se nalazi u okviru zgrade Elektrodistribucije u Gospodar Jevremovoj, širi centar grada bio je nekoliko sati bez struje.

Elektrodistribucija obaveštava da je snabdevanje struje u širem centru Beograda normalizovano.

Zamenica načelnika Uprave za vanredne situacije grada Beograda Dragana Radosavljević rekla je da je dojava o izbijanju požara pristigla u 13.26, kao i da su ga radnici Elektrodistribucije ugasili pre dolaska vatrogasaca.

"Požar je bio malih razmera. Radnici Elektrodistribucije su ga ugasili pre stizanja vatrogasnih ekipa, ali vatrogasci i dalje dežuraju", rekla je Radosavljević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo trafo, centar Beograda bez struje

Izvor: Mondo, 03.Jul.2012

Manji požar koji je izbio u trafostanici koja je se nalazi u okviru zgrade Elektrodistribucije u Gospodar Jevremovoj ulici je ugašen, a stanovnici tog dela Beograda su i dalje bez električne energije.

Nastavak na Mondo...

Ugašen manji požar u trafostanici

Izvor: Kurir, 03.Jul.2012

Dojava o izbijanju požara pristigla u 13.26 i radnici Elektrodistribucije su ga ugasili pre dolaska vatrogasaca..BEOGRAD - Manji požar koji je izbio u trafostanici koja je se nalazi u okviru zgrade Elektrodistribucije u Gospodar Jevremovoj ulici je ugašen, a stanovnici tog dela Beograda su i dalje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.