Izvor: Glas javnosti, 11.Apr.2013, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla oprema za koncert Bijonse!

Turneja pevačice Bijonse "Mrs. Carter Show World Tour" koja će početi 15. aprila u Beogradu biće najambicioznija i najveća do sada, saopštili su iz Kombank arene, gde je već stiglo 27 šlepera s masivnom produkcijom "ravnom remek delu".

Iz Arene su takođe saopštili da su netačne informacije da će Bijonse pevati na plejbek,

kako su javljali pojedini mediji. Ovo je do sada najveći broj šlepera

sa opremom za neki koncert koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je održan u Beogradu, navode iz Kombank

arene. Pored šlepera, očekuje se dolazak i 10 autobusa i tri veća kombi vozila. Tehnički i produkcioni tim koji prati turneju, čini 100 osoba.

Ogromna produkcija Bijonse podrazumeva dve bine - glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani.

Bijonse će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala,

osam plesačica i dva plesača. Svu organizaciju oko dolaska popularne

r'n'b pevačice u Beograd, njenog smeštaja, preuzeo je na sebe njen tim.

Oni su takođe zaduženi i za njene zahteve na sam dan koncerta. Samim tim, sve informacije su strogo poverljive. Jedini podatak koji je otkriven je da su zahtevi prilično skromni i jednostavni.

Dosadašnji tekstovi u pojedinim medijima koji su iznosili različite

podatke o smeštaju Bijonse i zahtevima u pojedinim hotelima u Beogradu,

su netačni, navode iz Kombank arene. Karte za prvi nastup jedne od najpopularnijih pevačica današnjice u Srbiji, rasprodate su u rekordnom roku, za četiri dana.

Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop

kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada

je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Magazin "Bilbord" ju je imenovao za najboljeg ženskog izvođača i najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.