Stigla jesen, a pao prvi sneg

Izvor: B92, 23.Sep.2014, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla jesen, a pao prvi sneg

U Srbiji će danas biti oblačno, hladno i vetrovito vreme, ponegde sa kišom, na planinama i sa slabijim snegom. U 4.29 stigla je i "kalendarska" jesen.

Kako je saopšteno iz RHMZ, na visokim planinama se očekuje provejavanje slabog snega. Sneg od jutros pada na Kopaoniku, a kako javlja RTS, snežni pokrivač je već debljine 4 cm.

Na Staroj planini, tačnije Ski centru "Babin zub", sneg pada od 7:30 jutros i trenutno ga ima oko šest santimetara, izjavio je Tanjugu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Boban Đorđević iz

Planinarskog doma na Babinom zubu. "Sneg intenzivno pada od jutros pa se formirao snežni pokrivač debilje oko šest santimetara", kazao je Tanjugu Djordjević.

Kako je navode meteorolozi, postepeno razvedravanje se očekuje tokom noći, prvo u severnim i zapadnim krajevima.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, povremeno olujne jačine, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od sedam do 12, najviša od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će sutra, osim ujutro, uglavnom biti sunčano i hladno. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura oko devet, najviša oko 17.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.