Stigla direktiva - NE LEČITI ZAROBLJENE TERORISTE! Ova odluka će napraviti haos u svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 21:19

Stigla direktiva - NE LEČITI ZAROBLJENE TERORISTE! Ova odluka će napraviti haos u svetu

Izraelski zdravstveni sistem dobio direktivu da ne leči zarobljene teroriste

Ministar zdravlja Izraela Moše Arbel izdao je danas direktivu javnom zdravstvenom sistemu ''da odbije da leči zarobljene teroriste''.

- Od početka borbi, pitanje lečenja prokletih i prezrenih Hamasovih terorista u javnim bolnicama stvorilo je ogromne poteškoće u zdravstvenom sistemu - napisao je Arbel, prenosi ''Džeruzalem post''.

Dodao je da "u ovim teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenima zdravstveni sistem mora da se u potpunosti fokusira na tretman žrtava zločinačkog masakra", izraelskih vojnika.

- Pod mojim vođstvom, javni zdravstveni sistem Izraela neće lečiti teroriste - poručio je Arbel.

U sukobu Hamasa i Izraela, do sada je ubijeno 1.200 i povređeno gotovo 3.000 Izraelaca, dok je ubijeno najmanje 1.055 Palestinaca, a povređeno 5.184.

Ministarstvo zdravlja Izraela je ranije saopštilo da je više od 500 ljudi u bolnicama, među kojima je 26 u kritičnom, a 340 u teškom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.