Stigla Deca iz komšiluka

Izvor: Danas, 28.Okt.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla Deca iz komšiluka

Kultni pank rok sastav Goblini objavio je danas singl/spot „Deca iz komšiluka“ kao najavu povratničkog CD albuma „Roba s greškom“, koji će polovinom novembra objaviti promoterska kuća Long Play. „Ovo nije pesma Goblina, ovo je prenošenje poruke svih onih ljudi koji nas okružuju, koji sa nama prolaze i proživljavaju iste ili slične životne situacije, i smatrali smo da su oni jednako zaslužni, ako ne i više nego mi, da se pojave u spotu“, kaže frontmen Branko Golubović Golub.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte novi spot Goblina

Izvor: Story, 28.Okt.2013

Kultni pank rok sastav Goblini objavio je u ponedeljak, 28. oktobra singl i spot Deca iz komšiluka, kao najavu povratničkog CD albuma Roba s greškom, koji će polovinom novembra objaviti promoterska kuća Long Play...Goblini, Marko Ristić foto

Nastavak na Story...

Spot »Deca iz komšiluka« najavljuje povratak rok grupe Goblini

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2013, 17:47

Kultni šabački pank rok sastav "Goblini" objavio je novi singl uz prateći video-spot za pjesmu "Deca iz komšiluka", kao najavu povratničkog albuma "Roba s greškom", koji će biti objavljen polovinom novembra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.