Stigao prvi tablet iz HTC

Izvor: Blic, 16.Okt.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao prvi tablet iz HTC

Iako su mnogi očekivali premijeru početkom septembra, u okviru IFA sajma u Berlinu tajvanski proizvođač je odlučio da napravi poseban događaj za svoj novi uređaj. U suštini, ovo je veći brat sada več čuvenog modela „one“. Sa fullHD ekranom od 5,9 inča ovo je prvi fablet kompanije HTC.

Softverski je, u odličan „one max“, identičan modelu „one“, a tu je i kamera koja je postala karakteristična za modele ove kompanije. Jedina razlika je odsustvo Bits Audio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << procesora, pošto su se ove dve kompanije nedavno rastale.

Pored procesora sa četiri jezgra, koji radi na 1,7 GHz, tu su još dva gigabajta radne memorije. Dolazi u dve verzije, sa 16 ili 32 GB memorije za skladištenje, koja se može dodatno proširiti mikroSD karticom.

Baterija ima kapacitet od 3,300 mAh, što bi trebalo da bude dovoljno za celodnevno pokretanje ovog džina.

Ono što još nije objavljeno, ali proizvođači najavljuju jeste značajno redukovana cena u odnosu na konkurenciju. HTC je poznat kao brend koji nije jeftin, tako da bi ovo bio pozitivan iskorak u tom smislu.

Očekuje se da će postati dostupan u narednih nekoliko nedelja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.