Stigao novi kontingent kineskih vakcina u Srbiju: Srbija dobila još pola miliona doza Sinofarma! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 12:48

Stigao novi kontingent kineskih vakcina u Srbiju: Srbija dobila još pola miliona doza Sinofarma! (VIDEO)

Danas, na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" stiglo je još pola miliona doza kineskog proizvođača "Sinofarm" .

Novi kontingent od pola miliona doza vakcina protiv virusa korona kineskog proizvođača Sinofarm stigao je danas u Srbiju.

Avion sa vakcinama sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a dočekale su ga premijerka Ana Brnabić i ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo. Sa današnjom isporukom, u Srbiju je iz Kine do sada stiglo ukupno tri miliona doza Sinofarm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cepiva.

Početkom aprila u Srbiju je stiglo 500.000 doza Sinofarm vakcina, a ista količina kineskih cepiva našoj zemlji isporučena je i početkom marta.

Prvi kontingent od milion doza cepiva Sinofarm stigao je u našu zemlju 16. januara, a nakon toga u februaru još pola miliona.

Direktor Kancelarije za e-Upravu Mihailo Jovanović rekao je jutros da je u Srbiji dato 3.255.000 vakcina, od čega 1.945.000 prve, a oko 1.310.000 druge doze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.