Stežu jutarnji mrazevi

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stežu jutarnji mrazevi

Tokom sledeće nedelje, prema najavama meteorologa, u našoj zemlji se očekuje pretežno sunčano, ali prohladno vreme. U utorak od jutarnjih -11 do maksimalnih 10 stepeni OVAJ vikend počeće uz jutarnji mraz, a tokom dana biće suvo i pretežno sunčano sa malo oblaka u centralnim i jugoistočnim predelima. Biće malo hladnije nego u petak, sa jutarnjim temperaturama od šest stepeni ispod nule dok će tokom dana živa u termometru doseći do osam stepeni u Loznici, Valjevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Čačku i Kraljevu. Tokom iduće sedmice biće suvo sa jutarnjim mrazevima i pretežno sunčano. U Beogradu tokom dana pretežno sunčano, a temeprature od jutarnjih minus dva do maksimalnih pet stepeni celzijusa. Za stepen toplije biće u Nišu, a u Užičkom regionu biće oko osam stepeni. U Vojvodini će biti do šest stepeni. - Sutra nas očekuje pretežno sunčano vreme, uz jutarnji mraz - kažu u "Meteosu". - Iduće sedmice biće suvo, ujutru sa mrazevima od minus 10 do dva stepena ispod nule, ponegde sa maglom, a tokom dana pretežno sunčano uz temperature od tri do sedam stepeni. Najtoplije biće u utorak - do devet stepeni celzijusa. Po kotlinama zapadne i južne Srbije biće magle u jutarnjim satima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeste, stegao je mraz, ali biće danas i sunca

Izvor: Mondo, 03.Dec.2016

U subotu ujutru mraz, a tokom dana suvo i pretežno sunčano sa malo oblaka u centralnim i jugoistočnim predelima, vremenska je prognoza koja nam stiže iz Meteosa...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Biće malo hladnije nego u petak, sa slabim severnim i severozapadnim vetroma, na severu Vojvodine umerenim....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.