Stevanović: Srušićemo tradiciju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2009, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Srušićemo tradiciju

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović izrazio je nadu da će njegovi igrači uspeti da sruše tradiciju i po prvi put osvoje titulu prvaka države, a da prethodno nisu bili jesenji prvaci.

Partizan je prvi deo sezone završio na drugom mestu sa 37 bodova, tri manje od lidera Crvene zvezde. Interesantno, klub iz Humske nikada nije bio prvak države, a da prethodno nije bio najbolji i na prvom delu sezone.

"Nadam se da ćemo srušiti tradiciju i biti prvaci iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nismo jesenji šampioni. S obzirom na sve što se dešavalo u i oko kluba u poslednjih nekoliko meseci mislim da smo uradili dobar posao. Fokusirani smo na teren i treninge, ali lagali bi kada bi rekli da dešavanja u klubu ne utiču na nas. Zvezda je prethodnih godina bila u sličnoj situaciji, ali mi smo sada u zaostatku samo tri boda", rekao je Stevanović.

On nije želeo previše da komentariše naredne predsedničke izbore, koji su zakazani za 21. decembar.

"Izbegavam priču o tome. Kada sve bude poznato posle tog datuma najvažnije da svi budemo kao jedan i radimo sa istim žarom i ka istim ciljevima", dodao je strateg "crno-belih".

Partizan prvi deo sezone zvanično završava u sredu posle utakmice 6. kola grupe J Lige Evrope protiv ukrajinskog Šahtjora. Taj meč na programu je od 21,05 sati u Humskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.