Stevanović: Odlazak  preduzeća ustečja neće građanje ništa koštati

Izvor: Beta Video, 19.Maj.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Odlazak preduzeća ustečja neće građanje ništa koštati

BEOGRAD -Državni sekretar u ministarstvu privrede Dragan Stevanović je rekao da poreske obveznike ``neće ništa``, koštati odlazak preduzeća u stečaj odnosno ``mnogo manje što ih košta nego njihovo održavanje``. Odlaskom u stečaj, objasnio je, država više nema nikave troškove za njihovo održavanje, jer se onda dugovi servisiraju iu stečajne mase. . ``To je relaksacija za budžet``, ocenio je Stevanović. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Od 500 preduzeća prodaja pokrenuta za samo četiri

Izvor: GdeInvestirati.com, 20.Maj.2015, 10:38

BEOGRAD - Poreske obeznike likvidacija i stečaj preduzeća neće koštati ništa, kažu u resornom ministarstvu...Državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović kaže da je od 500 preduzeća sa spiska za privatizaciju proces prodaje pokrenut za njih četiri...Kako je kazao za preduzeće...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.