Stejt department: Korupcija i nasilje nad novinarima i LGBT populacijom i dalje problem u Srbiji

Izvor: Danas, 13.Mar.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stejt department: Korupcija i nasilje nad novinarima i LGBT populacijom i dalje problem u Srbiji

Ljudska prava u Srbiji suočena su sa problemom korupcije u vlasti, uključujući i među visokim zvaničnicima, kao i nasilja nad novinarima, ali i nad pripadnicima LGBT zajednice, ocenjeno je u izveštaju američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava u 2018. godini, koji je objavljen večeras. Članak Stejt department: Korupcija i nasilje nad novinarima i LGBT populacijom i dalje problem u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Korupcija, mediji, LGBT su i dalje problem Srbije

Izvor: Mondo, 13.Mar.2019

Srbija je suočena sa problemom nepoštovanja ljudskih prava pre svega zbog korupcije u vlasti, uključujući i visokr zvaničnike, kao i nasilja nad novinarima i pripadnicima LGBT zajednice, ocenjuje američki Stejt department...Foto: MONDO/Ana Božović..U godišnjem izveštaju o stanju ljudskih prava,...

Nastavak na Mondo...

Stejt department: Korupcija i nasilje nad novinarima i LGBT populacijom i dalje problem u Srbiji

Izvor: EurActiv Srbija, 14.Mar.2019, 11:46

Ljudska prava u Srbiji suočena su sa problemom korupcije u vlasti, uključujući i medju visokim zvaničnicima, kao i nasilja nad novinarima, ali i nad pripadnicima LGBT zajednice, ocenjeno je u izveštaju američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava u 2018. godini.. Opširnije..

Nastavak na EurActiv Srbija...

Tači: Primedbe SAD na stanje ljudskih prava shvatiti ozbiljno

Izvor: Danas, 14.Mar.2019

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da sve primedbe u izveštaju američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu treba shvatiti ozbiljno i odlučno raditi na njihovom poboljšanju. Članak Tači: Primedbe SAD na stanje ljudskih prava shvatiti ozbiljno se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.