Stefanoviću, pazi šta pričaš

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stefanoviću, pazi šta pričaš"

Stranka za BiH, reagujući na izjavu predsednika Skupštine Srbije, izdala saopštenje u kome Nebojšu Stefanovića podseća da je RS entitet u BiH, a ne država.

 RS je enitet, a BiH država : Nebojša Stefanović

 

Naime, Stefanović se juče sastao sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Igorom Radojičićem, a nakon tog susreta predsednik Skupštine Srbije je rekao, govoreći o parlamentarnoj saradnji dve skupštine, "da saradnja u ekonomskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sferi dve države treba da bude mnogo snažnija".

 

"Stranka za Bosnu i Hercegovinu podseća Nebojšu Stefanovića, kao i njegovog gosta Igora Radojičića, da je RS samo entitet, a Bosna i Hercegovina država koja je nastajala i opstajala stotinama godina te uvek imala snage da se odupre projektima brisanja s političke karte sveta zahvaljujući pre svega onima kojima je BiH jedina domovina", navela je u saopšenju Stranka za BiH, a prenosi bosanski portal Klix.ba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.