Stefanović u Trgovištu: MUP-u od novembra veće zarade

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović u Trgovištu: MUP-u od novembra veće zarade

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu Trgovište, gde je sa policijskim službenicima razgovarao o stanju bezbednosti u ovome mestu i uslovima njihovog rada.

Stefanović je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da radi na unapređenju uslova kroz dalju nabavku vozila, opreme i tehnike, kao i da će pripadnici MUP sa novembarskom platom dobiti povećanje zarada.

Tokom posete Trgovištu, Stefanović je razgovarao sa predsednikom opštine Nenadom Кrstićem o daljim investicijama u putnu i komunalnu infrastrukturu i stvaranju uslova za bolji život građana ovog kraja Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović u Trgovištu: Pripadnicima MUP-a od novembra veće zarade

Izvor: Danas, 27.Sep.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu Trgovište, gde je sa policijskim službenicima razgovarao o stanju bezbednosti u ovome mestu i uslovima njihovog rada. Članak Stefanović u Trgovištu: Pripadnicima MUP-a od novembra veće zarade se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.