Stefanović traži bolje uslove za porodilje

Izvor: RTS, 28.Jan.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović traži bolje uslove za porodilje

Predsednik Odbora za prava deteta Nebojša Stefanović apelovao na sve nadležne organe da preduzmu sve što je neophodno da bi se omogućili normalani porođaji i olakšala postporođajna nega porodilja i beba u Gornjem Milanovcu.

Povodom upozorenja da su u bolnici u Gornjem Milanovcu nedovoljno dobri uslovi za porodilje, predsednik Narodne skupštine i predsednik Odbora za prava deteta Nebojša Stefanović apelovao je na sve nadležne organe da preduzmu sve što je neophodno da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi se omogućili normalani porođaji i olakšala postporođajna nega porodilja i beba.

Stefanović istovremeno poziva sve aktere društvenog života u Gornjem Milanovcu da prevaziđu stranačke razlike, ulože maksimalne napore da pomognu rešavanje ove situacije, kao i da obezbede sve neophodne uslove za zbrinjavanje porodilja i njihovih beba, saopštio je Kabinet predsednika Narodne skupštine.

"Nedopustivo je da trudnice čekaju na bilo kakva stranačka prepucavanja, već je potrebno da problem bude hitno rešen", istakao je Stefanović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.