Stefanović suprugama poginulih policajaca uručio plakete

Izvor: Blic, 07.Jun.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović suprugama poginulih policajaca uručio plakete

Ministar unutrašnjih poslova Neboša Stefanović danas je suprugama četvorice poginulih policajaca uručio plakete poručivši da će to ministarstvo maksimalno brinuti o njihovim porodicama.

- MUP još jednom izražava ogromnu tugu i žalost zbog gubitka četiri heroja, sjajna četiri čoveka - rekao je Stefanović, dodavši da su oni stradali u proteklih godinu dana.

Stefanović je istakao i da su oni dali živote za odbranu zemlje i da su profesionalno i požrtvovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obavljali svoj posao i time pokazali kako se za svoju zemlju bori.

- Uradili su nešto što je toliko dostojanstveno i visoko da možda nismo ni dostojni da pričamo o tome - rekao je ministar dodavši da je posao Ministarstva da vodi računa o njihovim porodicama.

Stefanović je naglasio i da će MUP maksimalnu pažnju posvetiti porodicama ove četvorice heroja, kao i svih ostalih ljudi koji su najviše dali za svoju zemlju - svoje živote.

Ministar je, u prisustvu direktora policije Milorada Veljovića plakete povodom Dana MUP-a i Dana policije uručio porodicama stradalih policajaca - Gorana Đorđevića, Časlava Milenkovića, Dejana Lazarevića i Milana Gujaničića.

Danijela Gujaničić kaže da je ponosna na svog muža i sve što je uradio i da joj puno znači i pomoć njegove jedinice - Specijalne antiterorističke jedinice i MUP-a na svemu što su uradili da joj pomognu.

Danijela, koja podiže troje dece - sina Aleksandara i blizance Milicu i Lazara kaže i da mora da bude jaka zbog njih i da ih izvede na pravi put kako bi njihov tata, koji je bio heroj bio ponosan na njih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.