Stefanović sa zvaničnicima Azerbejdžana o saradnji sa Srbijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2020, 17:03

Stefanović sa zvaničnicima Azerbejdžana o saradnji sa Srbijom

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović sastao se danas u Bakuu sa sekretarom Saveta bezbednosti Azerbejdžana Ramilom Usubovim i savetnikom predsednika Azerbejdžana Hikmetom Hajijevim.

Stefanović, koji je i sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Srbije, razgovarao je sa Usubovim i Hajijevim o saradnji dve zemlje i mogućnostima njenog unapređenja u različitim oblastima, između ostalog, i na polju bezbednosti.

U saopštenju MUP-a navodi se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su se sagovornici saglasili da postoje čvrsti i prijateljski odnosi predsednika dve države Aleksandra Vučića i Ilhama Alijeva, kao i da postoji veliki potencijal za budući razvoj saradnje Srbije i Azerbejdžana.

Takođe, izrazili su zadovoljstvo i bliskom saradnjom dve zemlje u okviru međunarodnih organizacija, posebno ističući važnost podrške principima teritorijalnog integriteta dveju država.

Na sastanku je razgovarano i o drugim važnim pitanjima, koja su od obostranog interesa dve države.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.