Stefanović sa saradnicima o ključnim projektima za rast BDP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2021, 15:08

Stefanović sa saradnicima o ključnim projektima za rast BDP

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović održao je danas pripremni sastanak sa saradnicima za sednicu Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda.

Na sastanku je razmatrana dinamika realizacije najvažnijih infrastrukturnih projekata u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije. Ministar je izrazio zadovoljstvo zbog dosadašnje realizacije, kao i planiranih aktivnosti za naredni period, koje utiču na rast BDP u Srbiji.

Na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je istaknuto da su ključni doprinosi Ministarstva odbrane BDP-u naše zemlje upravo realizacija infrastrukturnih projekata i razvoj domaće namenske industrije.

Sastanku su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu odbrane Branko Živanović, sekretar Ministarstva odbrane Milica Ćatić, pomoćnik ministra za materijalne resurse Nenad Miloradović, pomoćnik ministra za budžet i finansije Katarina Pavičić, načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić i načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.