Stefanović sa Nezavisnim sindikatom policije o zaštiti policajaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović sa Nezavisnim sindikatom policije o zaštiti policajaca

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas s predstavnicima Nezavisnog sindikata policije o poboljšanju zaštite policijskih službenika u obavljanju službene dužnosti, o unapređenju uslova rada službenika i materijalnog položaja zaposlenih u MUP-u, saopštilo je Ministarstvo.

Stefanović je rekao da će s predstavnicima Ministarstva pravde i tužilaštva razgovarati o izmenama propisa koji bi omogućili pooštravanje kazne za napad na policajce >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ili ometanje policije tokom vršenja službene dužnosti.

Ministar je predstavnicima sindikata predstavio planove MUP-a koji se odnose na nabavku nove opreme i uniforme za zaposlene.

Predstavnici sindikata i Stefanović su razgovarali i o isplati solidarne pomoći po osnovu zahteva koji su predati krajem 2016. godine, a koji su ostali neobrađeni, imajući u vidu da je novi Pravilnik stupio na snagu početkom januara ove godine, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je bilo reči i o potrebi da se ustali period isplate troškova dolaska i odlaska sa rada.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.