Stefanović poručio Veseljiju: Ti imaš problem sa sluhom, Vučić je poslao poruku mira

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović poručio Veseljiju: Ti imaš problem sa sluhom, Vučić je poslao poruku mira

Albanci spremili reakcije unapred

- Neverovatno mi je da se posle posete predsednika Aleksandra Vučića, tokom koje je uputio isključivo poruke mira, javlja Kadri Veselji da kaže da je predsednik na Gazivodama uputio ratnohuškačke poruke - izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Pročitajte i:

Predsednik kosovske Skupštine Kadri Veselji rekao je ranije danas da je predsednik Srbije na Kosovo došao sa ratnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << retorikom, "protiv mirne budućnosti", a na pitanje kako vidi tu ocenu ministar Stefanović kaže da je Veselji imao problema sa sluhom ili sa prevođenjem.

- Pitam pre svega Kadrija Veseljija da li ima problem sa sluhom ili mu je možda prevodilac bio loš ili o čemu se radi, s obzirom na to da ne postoji ni jedna jedina rečenica, koju je Vučić izgovorio na Gazivodama ili ma gde drugde na Kosovu i Metohiji, koja može da se oceni kao ratna retorika - rekao je Stefanović.

Sve rečenice koje je predsednik Srbije izgovarao bile su, ističe Stefanović, upućene ka miru i neverovatno je, kaže, da posle završene posete, tokom koje su svi u direktnom prenosu mogli da čuju poruke predsednika Vučića neko može da izjavi tako nešto.

- Očigledno je da su neki od od političara sa Kosova i Metohije unapred spremili reakcije očekujući da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponaša onako kako bi se oni ponašali i onako kako oni razmišljaju o politici, životu i saradnji sa drugim ljudima - zaključio je Nebojša Stefanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.