Stefanović od sutra u poseti Rusiji na poziv Šojgua

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 18:33

Stefanović od sutra u poseti Rusiji na poziv Šojgua

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović boraviće u trodnevnoj poseti Ruskoj Federaciji gde će, na poziv ministra odbrane generala armije Sergeja Šojgua, od 22. do 24. juna učestvovati na 9. Moskovskoj konferenciji o međunarodnoj bezbednosti.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, učesnici Moskovske konferencije tradicionalno će diskutovati o aktuelnim problemima i tendencijama u oblasti međunarodne bezbednosti, dok će Stefanović imati i bilateralni susret sa ministrom Šojguom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović: Srbija ne sme da zaboravi prijateljstvo s Rusijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021, 05:13

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas obeležavanju Dana sećanja i tuge, povodom 80. godišnjice napada nacističke Nemačke na Sovjetski savez u Drugom svetskom ratu...Stefanović je poručio da Srbija nikada ne sme da zaboravi čvrsto prijateljstvo koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.