Stefanović negira da je policija loše postupala prema uhapšenima posle protesta

Izvor: Danas, 22.Mar.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović negira da je policija loše postupala prema uhapšenima posle protesta

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović negirao je danas loše postupanje policije prema uhapšenima nakon protesta u Beogradu i prikazao snimak iz pritvora na kom se vidi jedan od uhapšenih Uroš Savić. Članak Stefanović negira da je policija loše postupala prema uhapšenima posle protesta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Kampanja protiv policije

Izvor: Danas, 22.Mar.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović optužio je danas "određene ljude i stranke" iz Saveza za Srbiju (SzS) da vode brutalnu kampanju protiv pripadnika policije, pa se u javnosti "kreiraju nestine kojima im se nanosi šteta". Članak MUP: Kampanja protiv policije se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Poverenik: Prikazivanje „ekskluzivnog snimka“ iz pritvora je kršenje zakona

Izvor: Danas, 22.Mar.2019

Policija je tokom vikenda imala "pune ruke" posla, jer je zbog svih dešavanja tokom dvodnevnih protesta u Beogradu privedeno ukupno 18 osoba. Članak Poverenik: Prikazivanje „ekskluzivnog snimka“ iz pritvora je kršenje zakona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Vladimir Gajić: Ministar policije prekršio zakon emitovanjem tajnih snimaka

Izvor: Danas, 23.Mar.2019, 10:55

Javno emitovanje snimka na kojem se vidi demonstrant Uroš Savić tokom boravka u pritvoru a nakon privođenja zbog ulaska u zgradu Radio-televizije Srbije, kojim ministar policije Nebojša Stefanović želi da javnosti pokaže kako je Savić lagao o uslovima boravka u pritvoru - nije legalno. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.