Izvor: Beta, 26.Sep.2021, 12:04

Stefanović i Mojsilović u obilasku snaga u stanju povišene borbene gotovosti

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović počeli su obilazak dela snaga koje se nalaze u stanju povišene borbene gotovosti zbog zbivanja na Jarinju, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.Kako je navedeno u saopštenju u stanju povišene borbene gotovosti su taktičke grupe koje se nalaze u Garnizonu u Raški, vojnoj bazi Rudnica i na pravcu ka administrativnom prelazu Jarinje."Nakon provokacija jedinica Rosu koje se već sedam dana nalaze na severu Кosova i Metohije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je podizanje borbene gotovosti za deo jedinica Vojske Srbije i Ministarstva unutraših poslova", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović sa Harčenkom u garnizonu Raška: Naša vojska ne provocira

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2021

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba, general Milan Mojsilović, obišli su danas u garnizonu Raška i garnizonskom mestu Novi Pazar deo snaga Vojske Srbije koje se nalaze u prvom stepenu pripravnosti, saopštilo je to ministarstvo.

Nastavak na N1 televizija...

Ministar odbrane sa ruskom delegacijom obilazi vojsku uz administrativnu liniju sa Kosovom

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2021

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović započeli su obilazak vojske koja je u stanju povišene borbene gotovosti, navode u saopštenju Ministarstva odbrane...Na sajtu ministarstva podsećaju da je podizanje borbene gotovosti za deo jedinica...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.