Stefanović će voditi poslanički klub DS?

Izvor: Mondo, 29.Okt.2012, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović će voditi poslanički klub DS?

Sekretar Predsedništva DS Borislav Stefanović najverovatnije će biti postavljen na mesto šefa poslaničkog kluba stranke, ukoliko na Izbornoj skupštini 25. novembra za novog predsednika DS bude izabran Dragan Ðilas, piše "Danas."

Izvori Danasa iz DS tvrde da će, s druge strane, šef Pokrajinskog odbora za Vojvodinu Dušan Elezović biti

imenovan za predsednika Izvršnog odbora, dok bi predsednik Demokratske omladine i šef Ðilasovog izbornog štaba Balša Božović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogao postati generalni sekretar stranke.

Stefanović je za "Danas" rekao da mu do sada niko nije nudio funkcije u stranci, "niti se sam kandidovao".

Upitan da li će prihvatiti da se nađe na mestu šefa poslanika ukoliko mu stranka to ponudi, Stefanović je rekao da o tome odlučuje poslanički klub i da je to jedna od najtežih funkcija kada stranka nije na vlasti.

"Iako se to u proteklom periodu nije videlo zbog situacije u kojoj se DS nalazi, nema ništa teže od toga. Ako poslanički klub zatraži da to budem ja, sigurno ću razmisliti. Nikad nisam odbio ništa što mi je stranka tražila, pa ne verujem ni da ću to", naglasio je Stefanović.

(Fonet, foto: Beta. Milan Obradović)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stefanović šef poslaničkog kluba, Elezović predsednik IO demokrata?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2012

BEOGRAD -..Sekretar Predsedništva Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović najverovatnije će biti postavljen na mesto šefa poslaničkog kluba stranke, ukoliko na Izbornoj skupštini 25. novembra za novog predsednika DS bude izabran Dragan Đilas, piše Danas...Izvori Danasa iz DS tvrde da će,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.