Stefanović: Zaštitite decu na internetu

Izvor: Kurir, 27.Sep.2012, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Zaštitite decu na internetu

Predsednik Skupštine Srbije rekao da će uskoro izaći sa akcionim planom u oblasti prava dece, a da će već na sledećoj sednici izneti predlog o pokretanju inicijative za zaštitu dece u oblasti interneta

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović najavio je danas na sednici skupštinskog Odbora za prava deteta, na kojoj je za zamenika predsednika tog odbora izabrana Ljljana Lučić iz DS, da će kao jedan od njegovih prvih predloga tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << skupštinskom telu biti pokretanje inicijative za zaštitu dece u oblasti interneta.

Stefanović, koji je i predsednik tog odbora, rekao da će uskoro izaći sa akcionim planom u oblasti prava dece, a da će već na sledećoj sednici izneti predlog o pokretanju inicijative za zaštitu dece u oblasti interneta.

Na prvoj sednici Odbora je odlučeno i da se nastavi dobra saradnja koja je do sada postojala sa UNICEF-om.

Novoizabrana zamenica predsednika tog skupštinskog tela predložila je da na sednice Odbora u buduće budu pozivani i predstavnici Vlade Srbije, civilnog sektora i ombudsmana, što je Odbor i prihvatio.

Odbor za prava deteta funkcioniše kao posebno radno telo, a predsednik parlamenta je ujedno i predsednik tog odbora.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Naprednjaci sutra biraju novog predsednika

Izvor: Kurir, 28.Sep.2012, 10:03

Potencijalni potpredsednici stranke su guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković, predsednik parlamenta Nebojša Stefanović i sin predsednika Srbije i osnivača SNS Tomislava Nikolića - Radomir Nikolić..BEOGRAD - Srpska napredna stranka održaće sutra vanrednu sedincu Skupštine, na kojoj će biti izabran...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.