Stefanović: Zaplenjeni narkotici u vrednosti od pet miliona evra

Izvor: Danas, 14.Nov.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Zaplenjeni narkotici u vrednosti od pet miliona evra

Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima u borbi protiv trgovine narkoticima, a ootvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Članak Stefanović: Zaplenjeni narkotici u vrednosti od pet miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lekovi i rak: Biljne terapije čine više štete nego koristi

Izvor: Danas, 14.Nov.2019

Getty ImagesBiljni dodaci poput luka i đumbira mogu da utiču na zgrušavanje krvi Pacijenti koji boluju od raka, trebalo bi da obaveste lekare ukoliko uzimaju biljne preparate jer neki sastojci mogu da umanje dejstva terapije, rečeno je na konferenciji o borbi protiv raka. Beli luk, đumbir ili ginko...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.