Stefanović UNAPREĐUJE sigurnost Srba: Nova radna grupa za JAČANJE bezbednosnih službi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović UNAPREĐUJE sigurnost Srba: Nova radna grupa za JAČANJE bezbednosnih službi

"Mozemo da vodimo računa i da predvidimo različita scenarija"

Ministar unutrašnjih poslova i sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Nebojša Stefanović izjavio je danas da je formirana nova radna grupa koja treba da pojača rad srpskih bezbednosnih službi u pojedinim delovima naše zemlje.

- Ne možemo da utičemo na migrantsku krizu, ali mozemo da vodimo računa i da predvidimo različita scenarija kako bismo predupredili aktivnosti koje mogu da ugroze bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlje. Za nas je važno da bezbednost građana bude očuvana - rekao je Stefanović novinarima upitan za detalje današnjeg sastanka Biroa za koordinaciju rada službe bezbednosti.

Stefanović je izrazio zabrinutost zbog učestalih fizičkih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji poslednjih nedelja i naveo da naše službe bezbednosti pažljivo prate dešavanja u južnoj pokrajini, te da će o svemu, kako kaže, obaveštavati javnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.